Het Eleanor Alternatief Geen hoogbouw in onze wijk maar een groen, gezond en leefbaar alternatief.
Het Eleanor Alternatief
Nieuwsbrief

Hartelijk dank voor jullie steun, berichtjes en massale belangstelling van de afgelopen maand. In deze nieuwsbrief zullen wij vooral ingaan op de resultaten van de buurtenquête en op onze aanstaande plannen.

·       Buurtenquête

·       Acties

·       3D tekeningen

·       Oproep

 

Buurtenquête

Wij danken alle respondenten hartelijk voor hun bijdrage door het invullen van de enquête. Hiermee hebben wij een representatief beeld gekregen van hoe wij als buurt tegen de voorgenomen plannen aankijken.

Op de buurtenquête, gehouden tussen 20 december 2019 en 20 januari 2020 hebben 135 unieke respondenten (= huishoudens) gereageerd. Er waren 250 flyers met elk een unieke code voor het invullen van de enquête verspreid, de respons bedroeg dus 54%.

Bij de meeste vragen wijzen de antwoorden heel duidelijk in een bepaalde richting, die wij ook zullen inslaan bij de communicatie met de gemeente Zoetermeer, de politieke partijen en/of de pers.

Bezoek onze speciale webpagina om alle resultaten te bekijken:

Open buurtenquête resultaten
Voorbereiding acties

Op basis van de resultaten van de buurtenquête zijn wij momenteel bezig met het voorbereiden van acties richting pers, politieke partijen (Zoetermeer) en de gemeente Zoetermeer

 

Nieuwe 3D afbeeldingen

De website is deze week ook bijgewerkt met een aantal nieuwe 3D tekeningen van het project gemaakt door een van de buurtbewoners. Doordat de tekeningen op schaal zijn getekend en gebruik maakt van Google Earth geven ze een erg goed beeld van de impact van het woontorenproject op het groen, de privacy impact en de schaduwwerking in onze laagbouw buurt. Hieronder een eerste impressie, op de website pagina's kunt u meer nieuwe afbeeldingen vinden.

Website openen
Oproep aan iedereen

We zijn erg blij met het aantal ingevulde enquêtes tot nu toe.

·       Momenteel hebben wij al 150 inschrijvingen op onze nieuwsbrief maar dit kan beter. Wij zouden graag met iedereen in de buurt communiceren.

·       We roepen daarom iedereen op om in hun eigen straat hun buren  aan te sporen om zich in te schrijven voor deze nieuwsbrief, voor zover dat nog niet is gebeurd.

·       Meld u zich s.v.p. bij ons aan als u denkt een bijdrage te kunnen leveren. In ons comité zouden we nog wat versterking op juridisch en politiek gebied kunnen gebruiken.

Pas uw instellingen aan    |    Online bekijken
Het Eleanor Alternatief
Eleanor Roosevelt
Alle rechten voorbehouden, op afbeeldingen kan auteursrecht rusten.