Komt ook naar de hoorzitting
Het Eleanor Alternatief Geen hoogbouw in onze wijk maar een groen, gezond en leefbaar alternatief.
Het Eleanor Alternatief
Nieuwsbrief
Nr. 20 - januari 2022 Bekijk online
Facebook Twitter Instagram

De hoorzitting op maandag 16 januari

In onze vorige nieuwsbrief gaven we aan dat op maandag 16 januari een hoorzitting plaatsvindt waarop indieners van zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan Eleanor Rooseveltlaan een toelichting kunnen geven op hun zienswijze. De leden van de raadscommissie Stad zullen toehoren en eventueel vragen stellen.

Hoorzitting maandag 16 januari

Er hebben zich 20 sprekers aangemeld, waarvan minstens 10 van het actiecomité. Tevens hebben 27 indieners van zienswijzen aangegeven dat zij zich willen laten vertegenwoordigen door het actiecomité. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat daaruit blijkt. In totaal is er 50 minuten spreektijd gepland. Het actiecomité zal ongeveer 20 minuten spreken over de participatie, het kavelpaspoort en de impact op onze buurt.

 

Kom ook naar de hoorzitting

De hoorzitting begint ongeveer om 20.00 uur (na afloop van de vergadering van de raadscommissie Plenair) en vindt plaats in het Stadhuis-Forum (ingang Engelandlaan). Daar is nog plaats voor een publiek van 40 mensen (welkom!). Zijn er meer, dan moet men genoegen nemen met een staanplaats. De vergadering is ook online te volgen, de link kan men vinden door te googelen op ibabs zoetermeer agenda.

Vervolg na hoorzitting

Op 30 januari vindt de gemeenteraadsvergadering plaats waarop het ontwerp bestemmingsplan zal worden besproken. Daartoe wordt de gemeenteraad geadviseerd door de commissie Stad. Dat advies zal in de vergadering van de commissie Stad op 23 januari tot stand komen.

Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van het verloop van de voor ons spannende vergaderingen.

STEUN ONS

Steun ons! Dit kan eenvoudig door ons te volgen op Facebook, Instagram of Twitter. Door onze berichten te delen helpt u ons nog meer zodat het nog meer onder de aandacht komt.

Facebook Twitter Instagram

We blijven veel positieve reacties ontvangen op onze nieuwsbrieven. Er zaten ook de nodige tips bij die wij grotendeels op onze website (www.het-eleanor-alternatief.nl) hebben uitgewerkt. Ook blijft ons abonnementenbestand op de nieuwsbrief en social media stijgen.

U kunt ons helpen door zoveel mogelijk buren in uw omgeving te wijzen op het belang van de acties van ons comité.

Tips en adhesiebetuigingen zijn altijd welkom! Voelt u zich aangesproken door onze acties en overweegt u ons comité te versterken, meld u dan aan via het contactformulier op onze website!

Contact ons
Pas uw instellingen aan    |    Online bekijken
Het Eleanor Alternatief
Eleanor Roosevelt
Alle rechten voorbehouden, op afbeeldingen kan auteursrecht rusten.